4+ godine iskustva

JMS STIL

U našoj prodavnici okova za nameštaj možete pronaći sve što vam je potrebno da unapredite izgled i funkcionalnost vašeg nameštaja i enterijera.

Pozovite nas

+381644344606

Proizvodi

Sa širokim spektrom proizvoda, od okova za nameštaj do kuhinjskih elemenata i galanterije, garantujemo da ćete pronaći sve što vam je potrebno za stvaranje prostora iz snova. Naši proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i dizajnirani sa pažnjom prema detaljima, kako bi zadovoljili najviše standarde kvaliteta i estetike. Posetite nas i otkrijte kako da unapredite svoj dom sa stilom!

Neka brojevi govore

Godina iskustva
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Vrsta proizvoda
0
Artikala
0 K+

Uzbudljiva paleta proizvoda JMS Stil pruža vam najnovije trendove i kvalitet za vaš dom

Proizvodi JMS STIL

Naši proizvodi pokrivaju sve potrebe za opremanje nameštaja i enterijera, pružajući širok spektar opcija za unapređenje vašeg prostora

Šarke za nameštaj JMS STIL Kruševac

Šarke

Širok spektar modela, prilagođenih različitim potrebama i stilovima nameštaja. Od klasičnih šarki za kuhinjske elemente do skrivenih šarki za elegantniji izgled, nudimo visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Bez obzira da li renovirate postojeći nameštaj ili pravite novi, naše šarke će osigurati funkcionalnost i dugotrajnost vašeg nameštaja. Pogledajte našu ponudu i pronađite šarke koje odgovaraju vašim potrebama

Teleskopski klizač JMS STIL Kruševac

Teleskopski klizači

Pružaju savršeno rešenje za izradu fioke ili drugih pokretnih delova nameštaja. Teleskopski klizači omogućavaju glatko i tiho otvaranje i zatvaranje fioke, pružajući istovremeno visok nivo stabilnosti i nosivosti. Bez obzira na dimenzije ili namenu fioke, naši teleskopski klizači će ispuniti vaše zahteve. Odaberite kvalitetne teleskopske klizače za svoj nameštaj i uživajte u dugotrajnom i pouzdanom rešenju.

Podgradni klizači

Važni elementi za funkcionalnost i estetiku vašeg nameštaja. Imamo širok spektar modela, prilagođenih različitim vrstama nameštaja.Naši podgradni klizači omogućavaju lako otvaranje i zatvaranje vrata ili fioke, uz minimalan napor. Odaberite podgradne klizače koji će savršeno odgovarati vašem nameštaju i uživajte u praktičnosti i dugotrajnosti

Podizni sistemi JMS STIL Kruševac

Podizni sistemi

Bez obzira da li vam je potreban podizni sistem za kuhinjske elemente, ormare ili radne stolove, nudimo visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Naši podizni sistemi omogućavaju jednostavno podizanje i spuštanje delova nameštaja, čineći vaš svakodnevni život lakšim i praktičnijim. Odaberite podizni sistem koji će odgovarati vašim potrebama i uživajte u funkcionalnosti i efikasnosti vašeg nameštaja..

Metalne fioke JMS STIL Kruševac

Metalne fioke

Još jedno idealno rešenje za organizaciju i skladištenje vaših stvari. Metalne fioke su izuzetno izdržljive i stabilne, pružajući vam dugotrajan i pouzdan način čuvanja vaših dragocenosti. Bez obzira da li vam je potrebna fioke za kuhinjske elemente, ormare ili radne stolove, naša ponuda metalnih fioke će zadovoljiti sve vaše potrebe. Odaberite metalne fioke visokog kvaliteta za svoj nameštaj i uživajte u praktičnom i funkcionalnom rešenju

Aspiratori JMS STIL Kruševac

Aspiratori

Naši aspiratori su efikasni, tihi i jednostavni za održavanje, pružajući vam čist vazduh u vašoj kuhinji. Odaberite aspirator koji će savršeno odgovarati vašoj kuhinji i uživajte u svežem vazduhu svaki dan.

Inox sudopere JMS STIL Kruševac

Inox sudopere

Inox sudopere su popularan izbor za moderne kuhinje, pružajući elegantan izgled i trajnost. Naša ponuda inox sudopera obuhvata širok spektar modela, prilagođenih različitim veličinama i stilovima kuhinja. Inox sudopere su izuzetno izdržljive, otporne na ogrebotine i lake za održavanje, čineći ih idealnim izborom za svaku kuhinju

Granitne sudopere

Granitne sudopere su popularan izbor za moderne kuhinje, kombinujući izdržljivost i estetiku. Naša ponuda granitnih sudopera obuhvata širok spektar modela, prilagođenih različitim veličinama i stilovima kuhinja. Granitne sudopere su izuzetno izdržljive, otporne na ogrebotine, toplotu i mrlje, čineći ih idealnim za svakodnevnu upotrebu u kuhinji.

Kuhinjske slavine JMS STIL Kruševac

Kuhinjske slavine

Kuhinjske slavine su važan detalj svake kuhinje, pružajući funkcionalnost i estetiku. Naša ponuda kuhinjskih slavina obuhvata širok spektar modela, prilagođenih različitim potrebama i stilovima kuhinja. Bez obzira da li vam je potrebna klasična, izlazna, ili ugradna slavina, nudimo visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.

Žičani elementi

Žičani elementi su praktično rešenje za organizaciju i skladištenje u vašoj kuhinji, kupatilu ili garderoberu Naša ponuda žičanih elemenata obuhvata širok spektar proizvoda, kao što su žičane police, košare, vešalice i drugi dodaci.Odaberite žičane elemente koji će zadovoljiti vaše potrebe za organizacijom i skladištenjem i unapredite funkcionalnost vašeg prostora

Oprema za plakare JM STIL Kruševac

Oprema za plakare

Bez obzira na to da li želite da organizujete svoju garderobu, spavaću sobu ili hodnik, nudimo visokokvalitetnu opremu za plakare po pristupačnim cenama. Odaberite opremu za plakare koja će zadovoljiti vaše potrebe za organizacijom i unapredite funkcionalnost vašeg prostora.g kvaliteta za svoj nameštaj i uživajte u praktičnom i funkcionalnom rešenju

Proizvodi JMS STIL

vaš izbor za elegantan i funkcionalan okov

takođe u našoj ponudi

Proizvodi JMS STIL

Šrafovska roba

Neizostavan deo svakog projekta izrade nameštaja. Bez obzira da li vam je potrebna šrafovska roba za drvo, metal ili plastiku, nudimo visokokvalitetne proizvode.

Aluminijumski profili

Idealno rešenje za različite namene u izradi nameštaja i enterijera. U na[oj ponudi imamo U profile, L profilie T profile, kao i specijalni profilie za različite svrhe.

Tiplovi

Neophodni za sigurno montiranje nameštaja i drugih elemenata u vašem domu. Tiplovi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, pružajući čvrsto i stabilno povezivanje.

Lepkovi

Naši lepkovi su visokokvalitetni, brzo se suše i garantuju čvrsto povezivanje. Bez obzira da li vam je potreban lepak za drvo, metal, plastiku ili keramiku.

Ručice i čiviluci

Ručice i čiviluci su važan detalj koji može transformisati izgled vašeg nameštaja i prostora. Odaberite ručice i čiviluke koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor i doprineti estetici i funkcionalnosti vašeg nameštaja

Nožice za nameštaj

Bez obzira da li želite da podignete nameštaj kako biste olakšali čišćenje, ili da dodate elegantan akcenat vašem komadu nameštaja, nudimo visokokvalitetne nožice za nameštaj po pristupačnim cenama.

Proizvodi JMS STIL - vaša destinacija za kvalitetan i stilizovan okov za dom.

Okov za nameštaj

Proizvodi JMS STIL Kruševac

Upoznajte našu široku paletu proizvoda, uključujući okove za nameštaj, kuhinjske elemente, galanteriju, diht lajsne,  ugradne utičnice i još mnogo toga.

i to nije sve

Proizvodi JMS STIL

Galanterija

Važan deo svake kuhinje, pružajući praktična rešenja za odlaganje i organizaciju.Naše kante su izrađene od visokokvalitetnih materijala, otpornih na habanje i lako se održavaju, dok su ulošci za escajg dizajnirani da odgovaraju različitim vrstama escajga i čuvaju ga od oštećenja.

Diht lajsne i cokle

Neophodni detalji koji doprinose završnom izgledu i funkcionalnosti nameštaja. Diht lajsne su idealne za zaštitu ivica nameštaja od oštećenja i pružaju estetski doprinos, dok čokle služe kao zaštita od vlage i prljavštine ispod elemenata nameštaja.

Ugradne utičnice

Ugradne utičnice su neophodne za praktično i estetski prihvatljivo napajanje električnih uređaja u vašem domu.

JMS STIL Kruševac

Pitajte o našim proizvodima

Za sve upite o proizvodima, molimo posetite našu kontakt stranicu.

Naši dobavljači

Blum logo JMS STIL Kruševac

Renomirani svetski proizvođač ookova za nameštaj.

Samet logo JMS STIL Kruševac

Vodeći proizvođač okova za nameštaj

Jedini dobro poznat domaći proizvođač u našoj ponudi.

Poznata grčka proizvodna i trgovačka kompanija.

Laveo logo JMS STIL Kruševac

Renomirani proizvođač iz Poljske.

Dauer logo JMS STIL Kruševac

Renomirani svetski brend.

Proff logo JMS STIL Kruševac

Renomirani svetski proizvođač ookova za nameštaj.

Starax logo JMS STIL Kruševac

Dobro poznati brend s dugogodišnjim iskustvom.

Okov slavine sudopere klizači

Renomirani svetski proizvođač ookova za nameštaj.

Albatur logo JMS STIL Kruševac

Poznati klizni sistemi.

Spax logo JMS STIL Kruševac Okov slavine sudopere klizači

Renomirani proizvođač iz Poljske.

Kontakt podaci

Adresa

JMS STIL

Radno vreme

Svakog radnog dana i subotom

Pondeljak – Petak

Proizvodi JMS STIL - vaš izbor za elegantan i funkcionalan okov

Proizvodi JMS STIL

spoj vrhunskog dizajna i funkcionalnosti za vaš dom

Proizvodi JMS STIL okov za nameštaj

Proizvodi JMS STIL

vaš izbor za elegantan i funkcionalan okov

Proizvodi JMS STIL

inspirišući okov za vaš savršen prostor.

Osvežite svoj dom vrhunskim okovom iz JMS Stila

error: Content is protected !!
Scroll to Top
JMS Stil Kruševac